AMB – We. Make. Difference.

De organisatie achter Spanplafond-design.nl is AMB. AMB is officieel partner van Barrisol in Nederland. Dit betekent dat wij door Barrisol geselecteerd zijn om hun product te mogen leveren én monteren. Bij AMB hebben we technische en commerciële trainingen gevolgd om u als klant zo goed mogelijk te adviseren en verder van dienst te kunnen zijn.

Bij AMB zijn we gespecialiseerd in nog veel meer akoestische oplossingen naast spanplafonds: denk bijvoorbeeld aan akoestisch meubilair, plafondeilanden, of klimaatplafonds. Neem een kijkje op onze eigen website voor alle mogelijkheden.

Barrisol: de top in de markt

Barrisol wand- en spanplafonds vormen de top in de markt. De folies bieden de mogelijkheid tot het creëren van super strakke wanden en plafonds. Wanden en spanplafonds die ook na jarenlang intensief gebruik nog even strak zijn. Daarnaast zijn ze ook op elk moment eenvoudig aan te passen. Barrisol onderscheidt zich door het bieden van totaaloplossingen op het gebied van geluidsreductie. Barrisol is licht in gewicht, flexibel en volledig recyclebaar.

Het team achter AMB

Het team van AMB bestaat uit een ambitieuze, jonge, en hechte club. Samen werken wij al decennia lang aan onze propositie: akoestiek is onderdeel van het ontwerp. Want hoe mooi een restaurant, kantoor, of woonhuis dan ook is ontworpen: zonder de juiste akoestiek komt geen enkele ruimte optimaal tot zijn recht. Ons team werkt altijd volgens onze vaste kernwaarden, zowel onderling als naar onze klanten.