Overweeg je een spanplafond te laten plaatsen? Doe hier inspiratie op of doe direct een offerte aanvraag via onze contactpagina. Wij helpen je graag verder en komen vrijblijvend schouwen om je te voorzien van een transparante en scherpe offerte. Wil je meer weten over een spanplafond of wil je meer nieuws bekijk dan onze blogs. Ben je je nog aan het oriënteren of heb je meer informatie nodig? Neem ook dan eenvoudig contact met ons op zodat wij je vrijblijvend kunnen adviseren.

Akoestisch spanplafond zonder naden en goede akoestiek dat is een van de voordelen van een spanplafond
Bij het plaatsen van een spanplafond moet je denken aan bedragen tussen de €70 en €90 per m2, inclusief levering en montage. Ga je voor een akoestisch spanplafond, dan zullen die bedragen oplopen tussen de €90 en €150 per m2. De exacte kosten hangen namelijk af van o.a.:
Barriclean om een spanplafond gemakkelijk schoon te maken
Een spanplafond is vrijwel volledig onderhoudsvrij. De Barrisol spanplafonds welke door Akoestiek Montage Brabant  worden geplaatst, zijn van zeer hoge kwaliteit waardoor er weinig onderhoud nodig is. Sterker nog, een spanplafond intensief schoonmaken doet vaker meer slecht dan goed. Wat kan een spanplafond vies maken? Een akoestisch spanplafond vangt relatief weinig stof op waardoor schoonmaken […]