Particuliere woningen

Een goede akoestiek in huis verdient meer aandacht. In veel particuliere woningen wordt tegenwoordig gekozen voor moderne, harde materialen, denk: glas, betonvloeren, houten vloeren, lamellen, en gladde stoelen en banken. Dit zorgt niet alleen voor een schitterend interieur, maar ook voor een flinke nagalm. Een akoestisch spanplafond of wand is dan een interessante optie, die welke volledig kan worden aangepast aan kleur- en materiaalwensen. Een spanplafond lost dit probleem op met dezelfde luxe uitstraling. Wanneer je akoestiek deel van je ontwerp maakt, kom je achteraf niet voor verrassingen te staan wat betreft een vervelende ruis of nagalm.

Ben je ook op zoek naar een nieuw plafond, is je huidige plafond aan vervanging toe of ben je op zoek naar een akoestische oplossing? Dan is een akoestisch Barrisol spanplafond een interessante optie! Niet alleen de prijs, maar ook de snelle plaatsing en het minimum aan werkzaamheden zijn daarbij interessant.

Een akoestisch spanplafond kan worden aangepast aan uw eigen interieur. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, lichtinval, maar ook een eigen print is mogelijk. Zo is het mogelijk om een eigen portret te gebruiken als akoestische wand. Door akoestiek in het ontwerp van uw huis mee te nemen, kunt u naast mooi ook nog eens prettig wonen!

Wij adviseren u graag over welk spanplafond het beste bij uw wensen past. De akoestische Barrisol spanplafonds ( Barrisol Acoustics) kunnen op ieder type plafond, schuin of recht, worden aangebracht.

Wilt u meer informatie over dit prachtige project, neem dan  contact met ons op! Dit kan via de contactpagina.

Akoestisch spanplafond
Akoestisch spanplafond particulier
Akoestisch spanplafond particulier
akoestisch spanplafond in een woonkamer