Liberty Foodbar

Nadat Liberty Foodbar werd gemotiveerd door de kwaliteiten van een akoestisch spanplafond in een collega-restaurant, besloten zijzelf ook deze stap te nemen. Door te kiezen voor een Barrisol spanplafond konden zij zo akoestische problemen voorkomen. Naast het schitterende ontwerp van lokaal architectenbureau King Kongs, is restaurant Liberty Foodbar op de markt in Bladel voorzien van akoestisch advies en uitvoering door Akoestiek Montage Brabant.

Tijdens de verbouwing heeft AMB het restaurant voorzien van metal-studwanden, diverse timmerwerken, bedrukte textielwanden, akoestische systeem- en spanplafonds. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn, zowel in visuele als in functionele zin, aldus een zeer tevreden opdrachtgever.

De bedrukte textielwanden zijn voorzien van akoestische elementen zodat de akoestiek op meerdere plekken in het restaurant wordt verbeterd. Door de geluidstrillingen op meerdere plekken in het restaurant op te vangen, wordt de algemene ervaring in het hele restaurant perfect. Er kan geborreld en gegeten worden met elkaar zonder dat men last hebt van omgevingsgeluid of ruis.

Liberty is de perfecte uitvalsbasis voor een avond uit. Het restaurant is vernieuwend en stijlvol, maar met dorpse gezelligheid en met mooie gerechten, zoals burgers, bowls en hapjes. Tevens staat het restaurant bekend om zijn heerlijke cocktails en bijzondere speciaalbieren. Bij een restaurant van deze klasse past dan ook een perfecte akoestiek.

Wilt u meer informatie over dit prachtige project, neem dan  contact met ons op! Dit kan via de contactpagina.

Opdrachtgever: Liberty Foodbar
Architect: King Kongs
Fabrikant akoestische doeken: Barrisol
Montagebedrijf: Akoestiek Montage Brabant (AMB)

Akoestisch spanplafond bij Liberty Foodbar
Akoestisch spanplafond bij Liberty Foodbar
Akoestisch spanplafond bij Liberty Foodbar
Akoestisch spanplafond bij Liberty Foodbar