Divino Hapert

Akoestiek Montage Brabant heeft de akoestische beleving verzorgd bij restaurant Divino in Hapert. Een aantal jaar geleden is de Oude Jongensschool volledig gestript om vervolgens om te toveren tot restaurant. Vanwege de grote oppervlakte van dit restaurant is akoestisch advies namelijk cruciaal, zodat gasten van een perfecte avond uit kunnen genieten. Naast akoestisch advies heeft AMB vervolgens de complete afbouw voor Divino verzorgd. Hiervoor zijn naast de akoestische spanplafonds van Barrisol ook systeemplafonds, metal-studwanden, houtbetimmering, deuren en deurkozijnen geplaatst.

Om zo goed mogelijk aan de klantvraag te voldoen, was het belangrijk voor AMB om snel te kunnen schakelen en improviseren. Inmiddels heeft het restaurant geen last meer van nagalm en kun je er in alle rust genieten van het heerlijke eten. De keuze voor een gekleurd akoestisch doek, sluit goed aan bij het gekozen interieur. Het akoestisch spanplafond niet op maar behoudt het wel zijn kwaliteit.

In het gehele restaurant zijn akoestische elementen aangebracht om zo de totale beleving van het restaurant uitstekend te benadrukken. Van het plafond tot het toilet, overal zijn akoestische aspecten terug te vinden zodat de ervaring top wordt. Doordat de akoestiek in elke ruimte zeer goed geregeld is, kan in alle rust worden genoten van het heerlijke eten dat wordt geserveerd.

Wilt u meer informatie over dit prachtige project, neem dan contact met ons op! Dit kan via de contact pagina.

Opdrachtgever: Divino
Architect: De Horecafabriek
Fabrikant akoestische doeken: Barrisol, ISL
Montagebedrijf: Akoestiek Montage Brabant

Divino Hapert spanplafond
Divino Hapert spanplafond
Divino Hapert spanplafond
Divino Hapert spanplafond