Projecten door AMB

Akoestiek Montage Brabant (AMB) is officieel partner van Barrisol in Nederland. Dit betekent dat we door Barrisol geselecteerd zijn om hun product te mogen leveren én monteren. Bij AMB hebben we technische en commerciële trainingen gevolgd om u als klant zo goed mogelijk te adviseren en verder van dienst te kunnen zijn.

AMB & Barrisol Nederland

Barrisol wand- en spanplafonds vormen de top in de markt. De folies in de eigen projecten bieden de mogelijkheid tot het creëren van super strakke wanden en plafonds. Wanden en spanplafonds die ook na jarenlang intensief gebruik nog even strak zijn. Daarnaast zijn ze ook op elk moment eenvoudig aanpasbaar. Daardoor kan Barrisol zich onderscheiden door het bieden van totaaloplossingen op het gebied van geluidsreductie. Barrisol is licht in gewicht, flexibel en volledig te recyclen.

Barrisol, uw sfeerrijke visitekaartje

De licht doorlatende Barrisol wand- en plafondsystemen maken het mogelijk om elke ruimte haar eigen sfeer te geven. Van rustig tot zeer bruisend, van dynamisch tot sjiek. Er zijn onbeperkt creatieve mogelijkheden. Het unieke van het Barrisol is, dat alle wanden en plafonds elk moment aangepast kunnen worden. De LED-verlichting wordt boven de transparante folie gemonteerd, zodat u wel het feeërieke voordeel van het licht heeft, maar geen elementen die het plafondbeeld verstoren. 

Naast de licht doorlatende Barrisol doeken, is het ook mogelijk om doeken te plaatsen die geen licht door laten. Deze doeken kunnen dienen als plafond of wandbekleding. Hierdoor blijft de ruimte strak, maar wordt de akoestiek in de ruimte verbeterd. 

Licht of juist levendig, warm en sfeervol: het kan allemaal met Barrisol. Het plafond is ook te gebruiken als wand- en lichtstaat. Het is zelfs mogelijk om foto’s of videobeelden te projecteren op de Barrisol folie. U creëert een dynamische omgeving, waarvan de mogelijkheden onbeperkt zijn. Hiernaast zijn de doeken van Barrisol scheur bestendig, antistatisch, gemakkelijk te reinigen, nauwelijks ontvlambaar, 100% recyclebaar én krijg je een volledig strakke wand of plafond.

Eigen projecten

Door verschillende eigen spanplafond projecten te laten zien geeft Akoestiek Montage Brabant je een beeld van de kwaliteiten van het bedrijf. De spanplafond projecten worden gemaakt voor zowel particulieren als grote bedrijven. Door Barrisol producten te gebruiken biedt AMB de hoogste kwaliteit akoestische spanplafonds die er geboden kunnen worden.