Projecten door AMB

Bekijk hier alle projecten die we zelf hebben mogen maken met de producten van Barrisol. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar gebruik dit als inpiratie!

Wereldwijde projecten

Barrisol is verkrijgbaar over heel de wereld. In elk land zijn verschillende dealers die een licentie hebben van Barrisol die de producten van Barrisol mogen plaatsen. Over de hele wereld zijn bijzondere projecten gemaakt, kijk verder voor meer inspiratie!

Video’s 

Bekijk hier verschillende video’s over de installatie van de mooiste projecten van over de hele wereld!

Inspiratie

Projecten door AMB

Al 10 jaar lang maakt Akoestiek Montage Brabant projecten met de producten van Barrisol. Doordat Barrisol enorm veel mogelijkheden biedt om licht en akoestiek samen te vangen, zijn de producten erg geliefd bij zowel architecten als particulieren. AMB reist het hele land door om projecten tot in de puntjes te verzorgen. Van projecten ‘rondom de kerk’ tot projecten verspreid over het hele land. Door een project volledig op te pakken, wordt de klant volledig geholpen. AMB zorgt voor het hele project. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de oplevering van het project 

Bekijk de verschillende projecten om inspiratie op te doen voor uw eigen project. AMB monteert op verschillende locaties, van restaurant tot kantoorpand en van particulier tot museum. De meest uiteenlopende werken heeft AMB verzorgd. Wanneer u kiest voor een akoestisch spanplafond van Barrisol kiest u voor rust in uw ruimte. Door de hoge akoestische waarde van onze producten, heeft u geen last van omgevingsgeluid of ruis. Uw ruimte wordt een stuk rustiger en prettiger om in te wonen en werken. 

Wereldwijde projecten

Barrisol is wereldwijd vertegenwoordigd. Omdat architecten graag met Barrisol werken, komen deze spanplafonds steeds vaker voor in bijzondere projecten. Bekijk hieronder een greep uit alle bijzondere werken en word geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Barrisol heeft er voor gekozen om per land of regio voor een exclusieve partner te kiezen. Deze partner heeft voor deze regio het alleenrecht om Barrisol te monteren. Door deze manier van aanpakken is het mogelijk om over de hele wereld te kunnen kiezen voor een Barrisol spanplafond. Wanneer u in contact wilt komen met een partner adviseren wij u te kijken naar de officiële Barrisol website. Hier kunt u de lokale dealer vinden. 

Video’s

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Bekijk hier de video’s van verschillende Barrisol projecten. Raak geïnspireerd door alle mogelijkheden en bekijk een extra dimensie van de mooiste projecten verspreid over de hele wereld. Bent u na het bekijken van de video’s geïnteresseerd geraakt in Barrisol, dan staan wij voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden.