Halte Garderie 0275 Barrisol Normalu
Lohr Center Koblenz Barrisol bedrukte wand
Barrisol Print Your Mind

Met Barrisol Print Your Mind kunnen patronen, afbeeldingen of logo’s op Barrisol spanplafonds worden gereproduceerd. Elk project kan worden gepersonaliseerd om aan de verschillende behoeften te voldoen. Met bedrukte Barrisol spanplafonds worden de mogelijkheden van decoratie pas echt oneindig.

De bedrukte wanden of plafonds kunnen naar eigen wens worden ontworpen. Wanneer u een mooie afbeelding in gedachten heeft, kunt u deze ons toesturen. Wij kunnen deze afbeelding in hoge resolutie verwerken op het doek. De akoestische kwaliteiten van het doek zijn niet afhankelijk van de bedrukking. Laat u bijvoorbeeld inspireren door de afbeeldingen op onze website. 

De Barrisol-bladen worden gefixeerd door een numeriek systeem van afdrukafbeeldingen, foto’s, patronen, logo’s.

De afdruk kan worden gemaakt op Barrisol Matt om een traditionele afwerking te verkrijgen of op de doorschijnende om verlichting mogelijk te maken door de achterkant van het gedrukte ontwerp.

Bedrukte wanden en plafonds van Barrisol kunnen worden gebruikt in plafonds, muren, armaturen, meubels, 3D-vormen, enz. Deze zijn perfect om volledig te personaliseren, denk bijvoorbeeld aan: de decoratie van een woonkamer, het creëren van een visuele identiteit voor een restaurant, het bedrukken van merkwanden om zo sponsoring kenbaar te maken…

Wanneer u uitgekeken bent op een ontwerp, kan dit gemakkelijk worden vervangen door een nieuw doek. De constructie kan blijven hangen, alleen het doek wordt dan vervangen. De kosten die hier aan verbonden zijn, zijn dan goedkoper dan bij het eerste doek. De constructie valt namelijk weg.