Barrisol Acoustic Light
Barrisol Acoustic Light
Barrisol Acoustic Light
Barrisol Acoustic Light
Barrisol Acoustic Light
Barrisol Acoustic Light

Akoestisch licht van Barrisol is het resultaat van jarenlang onderzoek. Het ontwikkelde systeem slaagt erin om akoestiek en licht te combineren met behoud van het ontwerp en tegelijkertijd een zeer efficiënte reductie van de geluidscoëfficiënt: αw van 0,55 tot 0,7. Barrisol Verlichtingsoplossingen maakt het assortiment verlichtingsplafonds dat Barrisol al vele jaren aanbiedt, volledig.

Het marktaanbod van Barrisol werd tot op heden in tweeën gedeeld: aan de ene kant de akoestische plafonds, en aan de andere kant de verlichtingsplafonds. Akoestisch licht is een revolutie waarin beide aspecten worden gecombineerd: akoestiek en licht.

Barrisol Verlichtingsoplossingen is een innovatie die uniek is in de wereld en wordt zowel door architecten als akoestische experts gezien als de meest geschikte oplossing om aan de hoogste verwachtingen te voldoen – zowel wat betreft akoestiek als ontwerp.

Akoestisch licht van Barrisol is het resultaat van een aantal jaren van onderzoek en ontwikkeling. Dit systeem is erin geslaagd om van een verlichtingsmateriaal naar een akoestisch materiaal te ontwikkelen met behoud van de esthetiek en een zeer efficiënte reductie van de geluidscoëfficiënt: α w van 0,55 tot 0,7. Akoestisch licht door Barrisol komt op het juiste moment om het assortiment verlichtingsplafonds dat Barrisol al vele jaren aanbiedt, te vervolledigen.

Barrisol Acoustic Light:

> Corrigeert de akoestiek van een ruimte en geeft de ruimte de juiste helderheid;

> Valt op door zijn beperkte gewicht en zijn snelle implementatie;

> Heeft een geweldige esthetiek en design, aangepast aan uw wensen;

> Is zeer gemakkelijk te onderhouden;

> Voldoet aan brandnormen.