Barrisol Artolis
Barrisol Artolis
Barrisol Artolis
Barrisol Artolis
Barrisol Artolis
Barrisol Artolis

Om aan alle eisen van interieurontwerpers te voldoen, biedt Artolis een reeks technische oplossingen in een brede breedte (tot 5 m: zonder lassen of naaien). Daarnaast zijn de coatings van het doek schok- en slagvast maar kunnen ook perfect worden aangepast voor wandtoepassingen. Het akoestische doek kan in een paar uur worden geïnstalleerd. Hierdoor hoeft u een ruimte niet voor lange tijd te ontruimen. De installatie van het akoestische doek is binnen een dag geregeld.

Een makkelijke en snelle installatie
  • Profielinstallatie aan de omtrek van de zone.
  • De coating wordt gespannen in het profiel.


Artolis kan in een paar uur worden geïnstalleerd. Technische elementen, zoals schakelaars of stopcontacten, zijn perfect geïntegreerd in het Artolis-systeem. Door ruimte te maken in het doek voor een stopcontact of schakelaar hoeven geen openingen gemaakt te worden in het doek.

Barrisol Artolis systeem
Digitale printen

Dankzij HD digitale printtechnologieën kunnen uw wanden en plafonds worden bedrukt met eigen foto’s, of foto’s uit de Artolis Editions fotocollectie. Artolis-coatings bieden geen limiet aan printmogelijkheden, tot 5 meter breed zelfs zonder lasnaden. Met akoestisch bedrukte doek kunt u beeld en licht combineren om originele wandruimtes te creëren.

Een vakgebied is de garantie van:

  • Een beeldkwaliteit in miljoenen kleuren;
  • Tot 5 meter breedte en tot 50 meter lengte;
  • Een interne grafische studio.


Dankzij exclusieve en prestigieuze samenwerkingsverbanden is een brede collectie foto’s beschikbaar.

Ontwerpers, fotografen en stylisten ontwikkelen elke dag de collectie.

De bi-directionele, transsone Artolis Stretch

De bi-directionele, Artolis Stretch is een rekbaar weefsel in beide richtingen, met een uitzonderlijke breedte van 4,5 m die kan worden uitgerekt tot 5 m. Door de doeken tijdens de montage te verhitten is het mogelijk om de doeken uit te rekken tot 5 meter. Hierdoor staan de doeken strak in het frame. 

Deze stof is perfect geschikt voor bioscoopzalen. De stof is transsoon en brengt geluid prachtig over uit luidsprekers aan de achterkant. Omdat Artolis Stretch het uitzonderlijk breed is, kunt u brede wanddelen bedekken zonder dat u een verbinding nodig hebt. Installeer deze stof met behulp van de profielen en harpoenen, waarmee u 3D-vormen kunt maken.