Barrisol Arcolis
Barrisol Arcolis
Barrisol Arcolis
Barrisol Arcolis
Barrisol Arcolis
Barrisol Arcolis

Barrisol is trots om haar assortiment te verbreden met de Arcolis akoestische eilanden. Met ruime ervaring op het gebied van technische akoestiek en oplossingen voor architectuur en decoratie, heeft Barrisol een breed scala aan akoestische eilanden en scheidingswanden ontwikkeld om op te hangen of te plaatsen voor een akoestische correctie van ruimtes.

Akoestiek Montage Brabant is in staat om deze akoestische panelen en/of wanden te plaatsen. Dit doen wij met eigen monteurs verspreid over het hele land. Zo is er altijd een monteur dichtbij die deze Arcolis panelen kan bevestigen. Deze panelen zijn perfect voor kantoorpanden of andere grote ruimtes waar de akoestiek geregeld dient te worden. Door het gemak van de installatie wordt het product in relatief korte tijd bij u geïnstalleerd waardoor uw akoestisch probleem snel wordt opgelost. Door gebruik te maken van een eigen ontwikkeld systeem is het monteren hiervan nog eenvoudiger.

Details

Het brede assortiment Arcolis-eilanden is gemaakt om aan alle afmetingen en vormen te kunnen worden aangepast en is daarnaast geschikt voor alle ruimtes die akoestische correctie vereisen.

Het frame is gemaakt van een aluminium structuur en bekleed met een stof naar keuze. Bovendien het bevat hoogwaardig isolatiemateriaal om ongewenste geluiden te absorberen.

Elk frame is ontworpen om te worden opgehangen of geplaatst te worden en past zich aan specifieke behoeften en decors aan.

Een Arcolis-profiel dat vele combinaties mogelijk maakt:

  • Perfect geschikt voor textielstoffen en PVC-folie van het Barrisol-assortiment;
  • Maakt de configuratie van een- of tweezijdige frames mogelijk, met de keuze om de rand van het profiel te bedekken of te laten poedercoaten.


Vlakke rand afgewerkt met geanodiseerd aluminium of gepoedercoat in RAL-kleur; hoogte 70 mm of 42 mm.

Vlakke rand met bedekte afwerking; hoogte 70 mm of 42 mm.

Dit profiel heeft een vlakke rand afgewerkt met geanodiseerd aluminium of gepoedercoat in RAL-kleur; Het profiel heeft een hoogte 70 mm of 42 mm.

Dit profiel heeft een vlakke rand en twee zijden met bedekte afwerking; met een hoogte van 70 mm of 42 mm.